Oppsummering av året hittil

DSC_0169DSC_0132Tida flyr og jeg kom aldri i gang med den "nye" hjemmesiden. Skal prøve å følge opp med jevnlige oppdateringer nå framover.
Får starte med en liten oppsummering.
Første del av året fikk vi trent veldig bra. Tror vi var på fjellet hver eneste helg fram til vi dro på første prøvestarten midt i mars. Det var dog en treningsvinter der vi så lite ryper og hadde mye vind.
Dolly var med på treningene fram til hun ble paret med Idrefjällens Champ i mars.
Hoshi gjorde sine saker veldig bra på trening, så hun meldte jeg på og startet på Ålen midt i mars (det var noe tidligere en jeg egentlig hadde planlagt). Dessverre så var det lite ryper i terrengene vi fikk tildelt, så tross i et utmerket jaktsøk begge dager fikk vi ikke sjansen til å premiere oss.
Senere ble hun startet en dag på RSM, og det resulterte i den første premieringen, en 2 UK (vi fikk dessverre ikke vist reis). Så ble Hoshi startet to dager på Dovrefjellsprøven, og da lyktes vi med en 1 UK og en 2 UK. Derbybilletten var da sikret!
Jeg må si at Hoshi virkelig har imponert meg, tross sin unge alder. Det er en intensitet og jaktlyst som er sjelden å se. I tillegg har hun vist meg noen fuglearbeider som også er sjelden vare hos en så ung hund.
Dolly ble som tidligere nevnt paret med Idrefjällens Champ. Det er en hannhund som er etter min egen Bashammerens Chammo og Idrefjällens Zamba. Han ble startet to ganger i vk i vinter, og det resulterte i to 2. vk kval. Det er en hund jeg har sett flere ganger på trening, og han er en veldig god viltfinner.
Valpene ble født 23. mai. Det poppet ut en etter en, og til slutt hadde det kommet 12 stk...4 hanner og 8 tisper. Dessverre så levde den siste fødte tispa (som også var minst) i bare 4 dager før hun vandret til hundehimmelen.
De andre valpene går det veldig bra med. Dolly har nok melk og alle legger på seg jevnt og trutt. Dolly ligger trofast i valpekassa, og det er moro å se hvordan hun på en super måte håndterer så mange valper. Alle valpene ser som sagt sunne og friske ut nå, og alle har fine farger og ingen defekter som jeg har klart å oppdage enda.